Защо да си направим сайт точно сега

В момента всички преминаваме през много сложен период на трансформации. Точно в този период много от нас остават без работа и са притеснени за всеки следващ ден. Да периодът е тежък за повечето от нас, но нека да го погледнем и от друга страна, в момента имаме достатъчно време да обмислим с какво друго можем да се занимаваме.
В този момент можем да помислим в какво освен в основната ни работа сме добри –  какви хобита имаме, какво обичаме да правим с удоволствие и имаме знания, които можем да споделим с много други хора, а дори и това да ни донесе приходи. Какви са ползите ни от подобно начинание: правим нещо в което се чувстваме добри, правим го с удоволствие и така не усещаме дори как минава времето, напълно възможно е това, в което сме добри да интересува много хора и да са готови да го купят, но първо трябва да разберат, че съществува. Може да ви се отдава да правите бижута от естествени камъни, да рисувате чаши, да сте добър в ремонтните дейности, да сте перфектен кулинар и да искате да споделите рецептите си в публикации или книжки, може да разбирате от определена марка коли и какво ли още не. Всеки от нас има разностранни интереси, в някои от които е много добър и това може да му донесе добри приходи.
И сега започват въпросите, които си задаваме:
– дори и да го изработя как ще го рекламирам – има много безплатни начини за реклама, прочети в блога, предложени са над 50 варианта.
– ако някой ми поръча как ще ми плати – има плащане при доставка с куриер, сигурно и надеждно
Его тук е момента да помислите и за сайт за вашето начинание. Може би си задавате въпроса – за какво ми е сайт, като мога просто да пусна обява.
В сайта си вие може да представите като експерт, в това което правите – с информация за вас, за това какво предлагате, как хората да го използват, какво да направят ако имат затруднения или казано по друг начин да представите себе си, като човек който се интересува клиента да е доволен и да продължите да си сътрудничите и във времето, а не просто еднократно да му продадете труда си.
И не забравяйте, че точно сега за много хора, които си стоят предимно вкъщи, интернет е прозорец към света, но дори и след като отмине пандемията, онлайн комуникацията и търговията е бъдещето и нейният дял от пазара е в пъти по голям от преди няколко години.

В това начинанието, ни ще бъдем непрекъснато до вас, с подкрепа и съвети, всичко ето което се нуждаете за да успеете.